Informatie

Sinds 1997 uw vertrouwde klussenbedrijf

Jan Boonstra, geboren te Menaldum in Friesland, heeft in 1997 het klussenbedrijf opgericht. Zoals elke startende ondernemer kwamen de eerste klanten vooral uit de nabije omgeving, de bekenden, zoals de buurman van een aantal straten verderop en familieleden. Door de jaren heen is de klantenkring behoorlijk gegroeid maar ook al zijn er klanten van heinde en ver, nog steeds komen velen uit de naaste omgeving. Dat is ook het voordeel van een eenmanszaak, er is persoonlijk contact èn het is vertrouwd.

Jan is begonnen als jonge timmerman bij bouwbedrijf Poelstra in Nij Beets. Daar heeft hij jaren met veel plezier gewerkt en veel geleerd. Daarna kwam de stap om zelf door te gaan. Inmiddels gevestigd in Leeuwarden was de oprichting snel een feit. De klussen zijn ontzettend uiteenlopend, van een nieuwe wastafelkraan tot een serre aan huis, een dakkapel of een badkamer. Alles in het kader van het woon- en leefgenot.

Interieurwerkzaamheden

U kunt ook terecht voor specifieke interieurwerkzaamheden. Heeft bijvoorbeeld uw winkel een nieuwe balie nodig of kunt u meer opslagruimte gebruiken zoals inbouwkasten? Alles wordt op maat gemaakt!

Offerte

Wilt u een offerte aanvragen? Stuur dan een email via het contactformulier of neem telefonisch contact op. Afhankelijk van uw aanvraag wordt er vervolgens contact met u opgenomen voor een afspraak. Een offerte is 30 dagen geldig, prijswijzigingen voorbehouden.

.

.

Featured Positions
Instagram
  • Nieuw hekje, toch het kroontje op je werk
  • Lekker klusje bij 28 graden
  • Leuk klusje opt platte land.
  • Leuk kastje mogen maken
  • Instagram photo.